Ako odstrániť stránku v Odnoklassniki z telefónu a počítača

Komunikácia cez internet sa stala štandardom v modernom svete, kde prístup k sieti je z ľubovoľného zariadenia, napríklad z tabletu, telefónu alebo notebooku. Z tohto dôvodu si sociálne siete získali popularitu a vytvorili tak dokonalú platformu pre komunikáciu medzi miliónmi používateľov. Z nejakého dôvodu sa ľudia rozhodnú z týchto služieb odstrániť osobné stránky, čo však nie je vždy ľahké.

Odstrániť stránku v Odnoklassniki

OK spája veľké množstvo používateľov, mnohí tu našli svojich starých priateľov a známych, ale podnikaví obchodníci a predajcovia začali používať lokalitu pre svoje vlastné účely. Niektorí ľudia sa kvôli nepríjemným reklamám a falošným účtom rozhodnú stránku natrvalo odstrániť zo spolužiakov. Dôvody sa môžu líšiť, ale na sociálnej sieti nie je veľké a nápadné tlačidlo „Vymazať profil“, vývojár sa nechce pustiť zo svojho publika. Ďalej uvádzame jednoduché spôsoby blokovania alebo úplného vymazania účtu z webu.

Ako odstrániť svoju stránku v Odnoklassniki

Nie je potrebné úplne zničiť profil, môžete jednoducho uzavrieť prístup k nemu, aby ostatní používatelia nemohli vidieť vaše osobné údaje. Ak sa rozhodnete navždy opustiť svojich spolužiakov, môžete využiť jednu z týchto možností:

  • odstráňte stránku v sekcii „nariadenia“ na tejto stránke;
  • pomocou špeciálneho odkazu cez panel s adresou.

Z počítača

Na odchod do dôchodku od spolužiakov budete potrebovať počítač, prehliadač, prístup na internet a vaše používateľské meno s heslom. Je to jednoduchý a cenovo dostupný spôsob, ktorý je možné použiť nasledovne:

  1. Prejdite na hlavnú stránku sociálnej siete, musíte byť autorizovaný používateľ, ale nemusíte ísť do samotného profilu.
  2. Pomocou kolieska myši sa posuňte nadol až na doraz. V spodnej časti (suteréne) bude päť stĺpcov s oddielmi (doplnkové menu). Sú určené na pohodlný a rýchly prístup používateľov k potrebným častiam webu. V pravom stĺpci musíte nájsť časť nazvanú „nariadenie“. Kliknite naň raz.
  3. Otvorí sa nová stránka, na ktorej bude napísané veľké množstvo pravidiel. Momentálne ich nepotrebujete, ale môžete sa s nimi zoznámiť, ak si budete priať. Posuňte zobrazenie nadol.
  4. Pod textom budú dva aktívne titulky „podpora kontaktov“ a „odmietnutie služieb“. Kliknite na posledný odkaz.
  5. Načíta sa ďalšie menu, v ktorom sa zobrazí otázka, prečo chcete stránku odstrániť. Môžete si vybrať jednu z navrhovaných možností alebo špecifikovať svoje vlastné.
  6. Potom zo strany spolužiakov sa zobrazí upozornenie, že v prípade, že stránku neobnovíte alebo nezaregistrujete novú, stratíte možnosť chatovať s priateľmi v poriadku.
  7. Po potvrdení želania vymazať profil musíte zadať heslo.
  8. Stlačte tlačidlo Odstrániť.

To je všetko na vymazanie stránky zo spolužiakov. Všimnete si oznámenie, že po dobu 3 mesiacov môžete stále obnovovať údaje o službe. Ak chcete, aby sa stránka natrvalo odstránila z OK, musíte na ňu 90 dní zabudnúť a neskúšať sa prihlásiť. Týmto sa úplne a neodvolateľne vymaže a telefónne číslo si bude môcť vytvoriť nový účet.

Z telefónu

Mobilné prístroje sa aktívne používajú, keď je osoba mimo domova a nechce stratiť kontakt. Hlavné služby vyvinuli špeciálne bezplatné aplikácie pre iOS a Android. V súčasnosti neexistuje spôsob, ako zo spolužiakov odstrániť pomocou telefónu. Vývojári jednoducho neposkytli takúto funkciu v aplikácii. Vysvetľuje to túžba chrániť svojich zákazníkov pred votrelcami, ktorí sa snažia hackovať účty na sociálnych sieťach.

Ak používate moderný smartphone, odstránenie môžete vykonať pomocou plnej verzie spolužiakov lokality. Na to potrebujete prehliadač v telefóne a prístup na internet. Prejdete na web bez použitia aplikácie, prejdite nadol po stránke a kliknite na nápis „Plná verzia stránky“. Potom musíte postupovať podľa vyššie uvedených krokov pomocou oddielu „Predpisy“.

Ak ste zabudli svoje užívateľské meno a heslo

Vývojári sociálnych médií sa snažia rôznymi spôsobmi chrániť profily zákazníkov pred hackerstvom. Z tohto dôvodu nebude vymazanie stránky v spolužiakoch fungovať bez znalosti hesla a prihlásenia. Ak ste zabudli svoje údaje alebo ste hackli stránku, musíte kontaktovať zákaznícku podporu so žiadosťou o obnovenie hesla a prihlásenia. Správa nereaguje okamžite, takže musíte počkať. Po obnovení prístupu k profilu ho môžete odstrániť, ako je uvedené vyššie.

Ako zatvoriť svoju stránku v Odnoklassniki

Odstránenie profilu nie je potrebné na obmedzenie prístupu ostatných používateľov k vašim údajom. Môžete použiť štandardné nastavenia služby. Umožňujú vám vymazať informácie o vás alebo sa im vyhnúť z zvedavých očí. To nebráni vašej schopnosti využívať služby spolužiakov: sledovanie videí, obrázkov, počúvanie hudby. Informácie o aktivite na vašej stránke budú uzavreté. Podrobné pokyny, ako zatvoriť stránku v spolužiakoch:

  1. Otvorte svoj osobný účet prostredníctvom prehliadača.
  2. Kliknutím na odkaz „Viac“ sa otvorí kontextové menu.
  3. Prejdite do časti „Nastavenia“.
  4. Otvorí sa nové okno, kliknite na „Ochrana osobných údajov“.
  5. Vo všetkých grafoch nastavte podmienku „Len ja“, kliknite na tlačidlo „Uložiť. Týmto sa stránka uzavrie a údaje sa budú zobrazovať iba vám. Ak chcete, môžete čiastočne otvoriť niektoré informácie alebo poskytnúť možnosť ich zobraziť konkrétnym používateľom.