Ako zistiť neviditeľnosť v Odnoklassniki - ktorý z hostí prišiel

S rozvojom technológie vstupujú sociálne siete do našich životov hustejšie a čoraz viac nás vtiahnu do virtuálneho priestoru. Naozaj sme však radi na internete celé hodiny a dni, rozprávame sa s priateľmi a zdieľame nejaké informácie. Služby, ktoré ponúkajú vývojári sociálnych sietí, sú stále viac a viac, dnes vám o jednej z nich povieme.

Mnoho používateľov známeho webu Odnoklassniki.ru pravdepodobne vie, že stránka poskytuje špeciálnu službu, ktorá sa nazýva „Neviditeľný“. Služba je platená a pre rôzne krajiny má odlišnú cenu. Môžete platiť niekoľkými spôsobmi - terminál, elektronická peňaženka, SMS. Pomocou tlačidla „Povoliť neviditeľnosť“ sa môžete stať nerozpoznateľným. Po jeho kliknutí sa dozviete, ako, kde a koľko musíte zaplatiť. Služba je aktivovaná na 10, 20, 30, 60 alebo 90 dní, môžete povoliť alebo zakázať režim na neurčito.

Ako rozpoznať neviditeľnosť

Najdôležitejším problémom, ktorý znepokojuje používateľov, je to, ako rozpoznať tajných hostí v spolužiakoch. Poďme zistiť, ako všetko funguje. Keď sa v tomto režime prihlasujete do účtu inej osoby, pod vašou fotografiou nebliká indikátor „na webe“, nezobrazíte sa ako „priatelia na webe“ a namiesto vašej fotografie môžu používatelia vidieť štandardný obrázok. V sekcii „Hostia“ sa takýto obrázok po 30 dňoch odstráni, ale môže zmiznúť, ak prejdete na profil niekoho iného obvyklým spôsobom.

Preto, ak ste sa prihlásili anonymne a potom znova, ale ako bežný používateľ v kategórii „Hostia“ z dôvodu zmiznutia obrázka a vzhľadu vašej fotografie, môže niekto hádať, kto bol medzi návštevníkmi nerozpoznaný, najmä ak hostia mali je to trochu. Musíte tiež venovať pozornosť skutočnosti, že nie je možné anonymne sa prihlásiť na uzavretý účet niekoho iného (pokiaľ samozrejme nie ste „Priatelia“ s týmto profilom). Režim tiež neumožňuje tajnému hosťovi navštíviť účty ľudí, ktorí sú na čiernej listine.

Existuje teda spoľahlivý spôsob, ako zistiť, kto sa skrýva v takomto stave? Ak ste zrušili svoj účet a niekto vás navštívil anonymne, je to niekto zo zoznamu vašich priateľov. Ak je účet otvorený, nie je možné rozpoznať návštevníka. Výnimkou môže byť situácia, keď sa osoba v neviditeľnom režime opäť objavila vo vašich „hosťoch“, ale obvyklým spôsobom. V tomto prípade sa namiesto štandardného obrazu tajného návštevníka objaví skutočná fotografia „Hosť“.